Avís legal

DADES GENERALS
D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

CUSTOM3D és una marca comercial de l’empresa CUSTOM-GRAV3D, S.L. Marca registrada a la Oficina Española de Patentes y Marcas, amb el número 3.600.741 i data 05/07/2016, i publicada l’11/07/2016 al Butlletí Oficial de la Propietat Industrial.

La present pàgina web i el seu respectiu domini www.custom3d.es així com el domini www.custom-grav3d.net (redirigit hacía la primera) son propietat de l’empresa CUSTOM-GRAV3D, S.L.

CUSTOM-GRAV3D, S.L. està domiciliada al carrer Mas Oliveres 16 de Sentmenat (CP 08181), amb CIF B6696371. Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, ​​Tomo 43910, Folio 24, Sección 8, Hoja B 441610, I/A 1 (23.08.13), Inscripción 386581 .

L’objectiu de la pàgina web www.custom3d.es és facilitar als clients i al públic en general la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que ofereixen gravat làser, soldadura làser i impressió 3D.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de CUSTOM-GRAV3D, S.L.

Sempre es respectarà la confidencialitat de les vostres dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantege, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica .

Per exercir els vostres drets d’oposició, rectificació o cancel·lació us heu d’adreçar mitjançant escrit postal a Pol. Ind. Sud-Est, Carrer Pintor Sert, Núm. custom3d@custom3d.es o enviant-nos un Fax al número 937132505.

CONDICIONS D’ÚS
Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a fer un bon ús del web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o els interessos de tercers.

Ser usuari del web de www.custom3d.es implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i allò que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no esteu d’acord amb aquestes condicions no continueu usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació només serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS
CUSTOM-GRAV3D, S.L. no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els articles 11 i 16 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (l’acrònim del qual és LSSI-CE), CUSTOM-GRAV3D, S.L. es compromet a la retirada o, si escau, bloqueig dels continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

L’empresa tampoc no es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per errors o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o error que es produeixi quan l’usuari es connecti a Internet. Igualment, no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, CUSTOM-GRAV3D, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir-ne cap responsabilitat.

Us comuniquem que qualsevol preu que pugueu veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari vol saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar ha de contactar amb l’empresa mitjançant una trucada al 937 132 505 o correu electrònic custom3d@custom3d.es

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
CUSTOM-GRAV3D, S.L. és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa .

Cap material publicat en aquesta web no podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de CUSTOM-GRAV3D, S.L.

Tota la informació que es rebi a la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a CUSTOM-GRAV3D, S.L. de manera gratuïta. No heu d’enviar informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d´aquestes pàgines que NO són ​​propietat de CUSTOM-GRAV3D, S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen a la web de CUSTOM-GRAV3D, S.L. a efectes de promoció i recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o l’eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Aquestes condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que s’hi desenvolupa seran competència dels jutjats de Sabadell, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Últimes notícies

Placa de homenaje en caja con fondo blanco. Conmemora los años de antigüedad de tus socios en el club o peña.
Placa de homenaje en caja con fondo blanco. Conmemora los años de antigüedad de tus socios en el club o peña.
Placa de homenaje en caja con fondo blanco. Conmemora los años de antigüedad de tus socios en el club o peña.
Placa de homenaje en caja con fondo blanco. Conmemora los años de antigüedad de tus socios en el club o peña.